Hairline Microblading

Hairline Microblading is een van de nieuwste trends om dunner wordende haarlijnen op te vullen en is geschikt voor mannen en vrouwen. Wat begon als een cosmetische behandeling om vollere wenkbrauwen te creëren, wordt nu ook op de hoofdhuid gebruikt.

Haarlijnmicroblading is een nieuwe techniek waarbij een handgereedschap wordt gebruikt om natuurlijke haarstreken en schaduw te creëren terwijl pigment onder de huid wordt geïmplanteerd. Waar bij normale hoofdhuidtatoeëring de machine wordt gebruikt om kleine microstippen te creëren om haarzakjes te simuleren.

De haarlijn microblading behandeling werkt het beste in het gebied van de haarlijn. Voor de meeste vrouwen zijn de tempels de gebieden die moeten worden ingevuld. De beste kandidaat is iemand wiens haar dunner wordt en niet helemaal kaal is, aangezien de tatoeage enigszins moet worden verborgen door de omringende haarlokken.

De resultaten zijn onmiddellijk en vervagen geleidelijk na verloop van tijd. De pigment wordt afstemmen op de natuurlijke haarkleur van de klant en zal een paar verschillende tinten gebruiken om een ​​illusie te creëren van zeer fijne, natuurlijk ogende haarlokken. Voor het beste resultaat worden maximaal 3 -4 sessies aanbevolen. Om de ruimte er fris uit te laten zien, wordt elke 12 tot 24 maanden aanbevolen. Er kan voor de procedure een plaatselijke verdoving toepast worden, omdat sommige cliënten de procedure enigszins ongemakkelijk vinden.

De kosten van de haarlijn microblading behandeling zijn afhankelijk van de grootte van het te bewerken gebied. Daarom hebben wij een uur tarief, dus het is essentieel om een ​​consult te hebben om de juiste offerte te krijgen.

Microblading stimuleert geen nieuwe haargroei. Microblading wordt niet aanbevolen voor klanten met gevorderd haarverlies of alopecia op de hoofdhuid en zou betere resultaten hebben met de micropigmentatie
behandeling van de hoofdhuid.