Waxen & Harsen

Waarom is waxen / harsen  een effectieve en veilige manier van ontharen?

Clean & Easy waxen zijn samengesteld uit een mengsel van niet irriterende waxen die Bijenhoning en Harsen bevatten. Waxen verwijdert haar uit de wortel onder de huid, niet alleen maar oppervlakkig dus.  Om weer een nieuwe groei cyclus te kunnen volmaken heeft een haartje ongeveer 6 weken nodig – dit in tegenstelling tot scheren waarbij de haartjes terug groeien binnen een paar dagen.

Wat zijn de voordelen van harsen / waxen?

Iedere keer dat er een haartje wordt verwijderd door middel van hars/wax moet er een nieuwe dermal papilla worden gevormd (onderkant van haarzakje). Dit zorgt ervoor dat het veel langer duurt voordat de haartjes terug groeien. Bovendien zijn de nieuwe haartjes die terug komen zachter en fijner van structuur. Als warme hars/wax wordt aangebracht op de huid zullen de poriën verwijden waardoor ontharen gemakkelijk en bijna pijnloos gaat. Gevoeligheid neemt af naarmate je vaker laat ontharen.

Kan harsen/waxen bultjes veroorzaken, ingegroeide haartjes of irritatie?

Als er wordt onthaart met een slechte techniek/methode van ontharen dan breken er haartjes af waardoor er irritatie en of ingegroeide haartjes ontstaan.  Clean & Easy biedt een volledige lijn professionele producten aan om de huid voor de pré-onthaar behandeling te koelen en te voeden. Met deze nabehandeling kunnen ongemakken worden voorkomen.

PRIJSLIJST
Wenkbrauwen € 12,95
Bovenlip € 9,95
Kin € 12,95
Hals € 17,50
Oksels € 21,50
Onderbenen € 39,95
Bovenbenen € 39,95
Benen compleet € 49,95
Onder armen € 24,95
Armen compleet € 34,95
Bikinilijn € 24,95
Bikinilijn plus € 27,50