Algemene voorwaarde

Laatst bijgewerkt: 14-9-2023

Dit document bevat de algemene gebruiksvoorwaarden (hierna aangeduid als "Voorwaarden") die van toepassing zijn op het gebruik van de diensten aangeboden door Beauty by Tanja Shearman ("wij," "ons," "onze") via onze website beautybytanjashearman. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met deze Voorwaarden. Lees ze zorgvuldig door voordat u onze diensten gebruikt.

1. Gebruik van onze Diensten

1.1. Toegang en Registratie: Om van sommige van onze diensten gebruik te kunnen maken, moet u zich registreren en een account aanmaken. U bent verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte informatie tijdens het registratieproces.

1.2. Leeftijdsvereiste: U moet minstens 16 jaar oud zijn om onze diensten te gebruiken. Door onze diensten te gebruiken, verklaart en garandeert u dat u de vereiste leeftijd hebt.

1.3. Gebruik van de Diensten: U stemt ermee in onze diensten alleen te gebruiken voor legale doeleinden en in overeenstemming met deze Voorwaarden en alle toepasselijke wetten en voorschriften.

2. Afspraken en Betalingen

2.1. Afspraken: Onze website biedt de mogelijkheid om afspraken te plannen voor schoonheidsbehandelingen. Het maken van een afspraak is afhankelijk van beschikbaarheid en bevestiging van ons.

2.2. Betalingen: De betalingsvoorwaarden voor onze diensten worden op onze website vermeld. Betalingen moeten worden voldaan volgens de opgegeven voorwaarden.

3. Annuleringen en Terugbetalingen

3.1. Annuleringen: Raadpleeg onze annulerings- en retourbeleid voor informatie over het annuleren van afspraken en eventuele restitutiemogelijkheden.

4. Intellectuele Eigendom

4.1. Onze Materialen: Alle inhoud, afbeeldingen, merken en andere intellectuele eigendommen die op onze website worden weergegeven, zijn eigendom van Beauty by Tanja Shearman en zijn beschermd door auteursrechten en andere wetten inzake intellectuele eigendom.

5. Beperkingen en Aansprakelijkheid

5.1. Beperkingen: Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, verlies of letsel die voortvloeien uit uw gebruik van onze diensten, tenzij dit wettelijk is vereist.

5.2. Overmacht: Wij zijn niet aansprakelijk voor enige vertraging, storing of fout in de levering van onze diensten als gevolg van overmacht of onvoorziene omstandigheden.

6. Wijzigingen in deze Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze Voorwaarden op elk moment te wijzigen. De datum van de laatste wijziging wordt bovenaan dit document vermeld. Wijzigingen worden van kracht zodra ze zijn gepubliceerd op onze website. Het is uw verantwoordelijkheid om deze Voorwaarden regelmatig te controleren op updates.

7. Contact met ons opnemen

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze Voorwaarden of onze diensten, kunt u contact met ons opnemen via [Voeg hier contactinformatie toe].

Dank u voor het gebruik van Beauty by Tanja Shearman. Wij hopen dat u van onze diensten geniet en streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bieden.