Permanente Make-Up

Permanente Make-Up (PMU) is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lippen altijd perfect te hebben, zonder ze te hoeven bijkleuren met een potlood. Ideaal onder alle omstandigheden; in het zwembad, de sauna, aan zee en op het strand.

PMU blijft voor twee tot drie jaar zitten en soms nog wel langer. Omdat de pigmentkleur op de opperhuid wordt aangebracht en de huid zich om de 27 dagen vernieuwt, loopt de kleur langzaam terug.

Pijnlijk? Het wordt door sommige cliënten ervaren als schrijnend, maar je kunt altijd kiezen voor een verdovende zalf.

Wenkbrauwen

Zeer geschikt voor mensen met geen of weinig wenkbrauw of voor diegene die hun wenkbrauwen voller willen hebben en/of delen missen. Door de PMU-techniek brengen we een blijvende wenkbrauw aan. Hierdoor behoren de potloden tot het verleden en sta je iedere morgen op met perfecte wenkbrauwen. Zelfs mensen die helemaal geen wenkbrauwen hebben, kunnen met PMU geholpen worden.

Tip: Denk eens aan 3D hair stroke. Met een dunne micronaald worden fijne dunne haartjes getatoeëerd waardoor het er nóg natuurlijker uitziet.

Eyeliner

Bij eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes pigment aangebracht. Het geeft een natuurlijker en vollere oogopslag. Een eyeliner met PMU betekent altijd sprekende ogen. Uitermate geschikt voor mensen die een oogpotlood niet goed kunnen verdragen.

Tip: Gebruik 2 kleuren om een nóg sprekender blik te krijgen.

Lippen

Voor je lippen kan je kiezen voor een echte lip-liner in de door jou gewenste kleur. Voor mooie lipcontouren heb je diverse mogelijkheden om extra accent te krijgen. Het is ook mogelijk om een volledig lipkleuring aan te laten brengen, dit betekent dat je altijd lippenstift op hebt.

Tip: Kies voor een lipkleur pigment voor extra volume en vollere lippen.

Nieuw! Verwijderen of verlichten van PMU

Ben je niet (meer) tevreden met je PMU? Als je het te donker vindt, dan kunnen we het oplichten. Ben je niet tevreden over de vorm? Dan kan je deze laten

verwijderen om het daarna opnieuw te laten zetten. Ook als het bijvoorbeeld maar om een deel van een wenkbrauw gaat.

Het aantal behandelingen hangt af van de kleur en de diepte van de PMU. Wil je hier meer informatie over? Neem vooral contact met ons op voor een intakegesprek zodat we dan meteen kunnen zien wat er mogelijk is.

De werkwijze van Tanja Shearman

“Tijdens het intakegesprek kijk ik wat er mogelijk is en wat het beste bij je past. Ik neem je gezondheid met je door en ik laat zien wat er mogelijk is door het eerst te tekenen. Pas als je een WOW-gevoel krijgt, breng ik de PMU aan.

Bij twijfel adviseer ik je om er goed over na te gaan denken en pas bij 100% zekerheid terug te komen. Ik breng je dan alleen de intakekosten in rekening, maar deze worden bij een afspraak binnen één week verrekend met een geboekte behandeling.

Ik adviseer mijn klanten de pigmentatie eenmaal per 1 à 2 jaar bij te laten werken. De houdbaarheid verschilt per persoon en is afhankelijk van het soort pigment dat is gebruikt. Hoe donkerder het pigment, hoe langer dit zichtbaar blijft. Je moet wellicht ook rekening houden met eventuele nabehandelingen, maar daar vertel ik je alles over tijdens het intakegesprek.”

Met een gerust hart

Beauty By Tanja Shearman is goedgekeurd door de GGD. Meer informatie hierover kan je terugvinden op http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/Vind_hier_je_studio

Tanja heeft al sinds 1998 ervaring op het gebied van PMU. Zij heeft inmiddels meer dan 1000 cliënten behandeld. Binnen de salon wordt gewerkt met geavanceerde PMU-apparatuur en de beste CE-goedgekeurde pigmenten.

Ondanks haar grote ervaring blijft Tanja cursussen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Eén keer per jaar woont zij ook de Permanente Make-Up World Conferentie bij om met PMU Artiesten uit de hele wereld ervaringen uit te wisselen