Microblading Phibrows

Microblading is dé nieuwe trend binnen permanente make-up. Het is minder definitief als permanente make-up, omdat het ongeveer 2 jaar blijft zitten. Microblading is de meest natuurlijke manier om mooie wenkbrauwen te maken waar u wel lang plezier van heeft en niet wekelijks terug hoeft te komen naar de schoonheidssalon. Houd rekening met dat de hairstrokes na 2 jaar niet perse verdwenen zijn. Ook microblading kan altijd zichtbaar blijven in de huid. Dit verschilt per huid.

In microblading zit erg veel verschil. Wij werken zelf met de manier Phi brows, omdat dit de meest uitgebreide en natuurlijke manier is van microblading. De vorm wordt hierbij aangepast aan uw eigen gezichtsvorm, afstand van de ogen en afmetingen in het gezicht. Phibrows is daarom ook de meest uitgebreide techniek op het gebied van microblading. Door de strenge toelating is het belangrijk dat er gewerkt wordt via de werkwijze van Phibrow.

Wat doen we precies met microblading?

Wij maken kleine krasjes in de huid welke lijken op fijne haartjes (hairstrokes). Deze krasjes worden op een speciale manier gezet, zodat het lijkt alsof het de eigen haartjes zijn. Hierdoor lijken uw eigen wenkbrauwen mooi vol en hoeft u ze niet meer bij te tekenen. Bij de inkt van Phibrows heeft u geen last heeft van verkleuringen of een te donkere wenkbrauw, mits u de wenkbrauwen vanaf de tweede week dagelijks insmeert met een SPF 30, 40 of 50. Zonder een bescherming met zonnebrand ontstaat er altijd verkleuring van de hairstrokes.

Hoe werkt de behandeling?

Tijdens de behandeling bespreken we eerst uw medische gegevens, omdat wij niet in alle gevallen de behandeling toe mogen passen. Vervolgens worden de punten in het gezicht opgemeten die uiteindelijk uw perfecte wenkbrauwvorm gaan volgen. Wij tekenen eerst een vorm, zodat u kunt zien hoe de vorm zal gaan worden. Hierna wordt op uw goedkeuring de microblading techniek toegepast.
6 weken na de behandeling wordt de touch up gepland, waarbij wij alle eventuele lege stukken opvullen. Het kan namelijk altijd zijn dat de microblading niet meteen pakt. Dit heeft te maken met de huid. Dit is bij iedereen verschillend en is nooit vooraf te zeggen.
Het is erg belangrijk dat wij als salon steriel werken om infecties te voorkomen.
Wij hebben hiervoor een hygiëne verklaring van de GGD.

Waar dient u vooraf rekening mee te houden?

U dient 24 uur van te voren geen alcohol, drugs, koffie, thee en andere dranken met cafeïne te nuttigen. Dit kan het  bloed verdunnen en de inkt sneller uit de huid doen verwijderen. De wenkbrauwen mogen indien gewenst gewoon opgemaakt worden. De make-up wordt voor de behandeling van de huid gehaald.
Waar dient u achteraf rekening mee te houden?

– Houd de wenkbrauwen de eerste week goed droog. Alleen met een watje met water mag je de wenkbrauwen schoonmaken om bacteriën weg te houden.
– Blijf minimaal 2 weken uit de zon/zonnebank. Maar ook na de 2 weken is het erg belangrijk zorgvuldig om te gaan met de zon met betrekking tot de wenkbrauwen. Net zoals onze huid verkleurd van de zonnestralen, verkleurt de inkt in onze huid dus ook. Smeer hiervoor dus goed elke dag een goede zonnebrand crème met factor 30, 40 of 50.
– Gebruik geen heftige peeling/lasers op de wenkbrauwen om kleurverlies te voorkomen.

Microblading is geschikt voor ?

 Zowel mannen als vrouwen.


Let op!

Plan de behandeling niet kort voor een vakantie. Omdat het een wondje is moet de huid eerst goed genezen. Houd er minimaal 2 weken tussen. Het is belangrijk om de wenkbrauwen na de behandeling altijd in te smeren met zonnebrand crème om verkleuring te voorkomen.

Behandeling Prijs
Phibrow / Microblading incl. 1 Nabehandeling € 395,-
Microblading plus shading € 450,-
Powderbrows / Ombré € 395,-