Emsella therapy

Herken jij dit?

  • Ben je net bevallen?
  • Heb je verminderde intieme gevoelservaringen vergeleken met vroeger?
  • Verlies je urine bij inspanning of door sterke aandrang?

Beauty by tanja introduceert als eerste in Apeldoorn deze baanbrekende oplossing tegen incontinentie en ter verbetering van de intieme gevoelservaring. Wij presenteren de  Emsella, de zitplaat waar je gewoon in je eigen kleding op gaat zitten en die zelfstandig de bekkenbodemspieren traint! En het resultaat: een significante verbetering na 6 behandelingen in 3 weken. Na de 3e behandeling merkt u al verschil.

Belang van bekkenbodemspieren

Incontinentie bij vrouwen is een nog groter taboe dan injectables. Het hebben van incontinentie, dat is ongewild urineverlies, vermindert fors de kwaliteit van leven. Sommige vrouwen hebben urineverlies bij inspanning zoals hoesten, niezen, lachen, rennen of springen. Anderen voelen ineens een sterke aandrang en hebben moeite deze dan op te houden. De meeste vormen van incontinentie ontstaan doordat de bekkenbodemspieren verzwakt zijn. Dit ontstaat deels na zwangerschappen en bevallingen en neemt verder toe naarmate de leeftijd stijgt. Bijna 25% van de vrouwen heeft hier last van. Het hebben van goede bekkenbodemspieren is belangrijk. Hierdoor ben je in staat je blaas krachtig af te sluiten en ongewild urineverlies te voorkomen. Daarnaast is een goed doorbloede, krachtige bekkenbodem van belang voor het ervaren van lustgevoelens, voor de vaginale vochtproductie en voor het verkrijgen van een orgasme. Ten slotte voorkomt een sterke bekkenbodem een verzakking van de baarmoeder op latere leeftijd.

Resultaten

De resultaten van 6 zitsessies op de BTL Emsella zijn verbluffend. Bij 95% van de vrouwen is een significante verbetering van incontinentie

vastgesteld en bij 85% van de vrouwen een significante verbetering van het seksueel gevoelsbevingen. Deze percentages zijn gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek. Het onderstaande grafiekje laat de vermindering van het benodigde incontinentiemateriaal bij deelnemers zien. De vermindering betekent dus een forse besparing aan incontinentiemateriaal waarmee de behandeling niet alleen de kwaliteit van leven verbetert maar ook eenvoudig terugverdiend wordt!

Omdat ik graag dames wil helpen bied ik deze behandeling nu aan voor €57,50,- per behandeling. En strippenkaart van 6 behandelingen voor           € 325,00

In andere salon wordt deze behandeling verkocht voor €200,- per behandeling.

Wacht niet langer en boek nu