Algemene informatie / Voorwoord

Cursusdagen

Starten met een cursus nagelstyling bij Empire Academy gaat in samenspraak met  Tanja Shearman. De cursusdagen kunnen vervolgens worden ingepland. Na iedere module wordt er een examen afgenomen, na het behalen hiervan wordt een Certificaat van Deelname uitgereikt. Bij manicure: 1 voor praktijk en 1 voor theorie.

Ik verzoek u minimaal 15 minuten voor aanvang van een cursus aanwezig te zijn.

Uiteraard voorzie ik u tijdens de cursus van koffie en/of andere dranken. Rond het middaguur wordt de lunch samen genuttigd.

Bij Empire Academy krijgen alle cursisten een kortingspasje voor 10% korting op andere producten van Empire.

Indien u verhinderd bent deel te nemen aan de cursus, verzoek ik u dit ruim van te voren (tenminste 3 werkdagen) aan mij door te geven. Anders ben ik helaas genoodzaakt € 125,00 bij u in rekening te brengen.

 Mailing

Wanneer u een cursus bij Empire Academy heeft gevolgd, wordt u opgenomen in ons klanten mailing bestand, waarna ik u regelmatig informeer over mijn aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen op nagelgebied. Heeft u vragen, of heeft u behoefte aan meer informatie om zelf een nagelstudio te starten, dan kunt u te allen tijde bij mij terecht.

 Examens

Na het volgen van de Empire Academy cursussen (Allround of de 3 losse modules Manicure, Gel en Acryl), kunt u zich inschrijven voor het examen (per afzonderlijke module of Allround). Per module betaalt u € 45,00 (excl. BTW) examenkosten. Voor de Allround nagelstyling cursisten komen de totale examenkosten op € 95,00 (excl. BTW). Examens worden in principe driemaal per jaar door Empire Academy georganiseerd. De cursist wordt vanzelfsprekend zowel tijdens de cursus als tijdens het examen op dezelfde wijze beoordeeld. Elke geslaagde cursist ontvangt een certificaat.

Wilt u na het reguliere Allround examen (of o.b.v. 3 behaalde deelcertificaten Manicure, Acryl en Gel) een officiële erkenning? Dan kunt u opgaan voor examens waaraan hogere eisen worden gesteld. Na een succesvolle afronding, kunt u een deurschild in ontvangst nemen. Hiermee laat u uw klanten zien dat u een door Empire Academy erkend Nagelstylist bent. Een erkenning kan alleen per Allround cursus worden afgegeven, niet per afzonderlijke module. De kosten voor dit Allround examen bedragen éénmalig € 95,00 (excl. BTW). 

De exameneisen zijn op te vragen bij Tanja Shearman.

 Intake 

Ik doe graag eerst een intake om er achter te komen wat uw wensen/verwachtingen zijn en wat u uiteindelijk wilt bereiken. Het is voor mij erg belangrijk om meer van u te weten om u tijdens de cursus zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.  Dus ik sta u graag te woord. Bel gerust en maak een afspraak.

Aftrekbaar bij je inkomstenbelasting

Als particulier kunt u de studiekosten opgeven als aftrekpost bij uw belastingaangifte. De volgende kosten zijn aftrekbaar: cursusgeld, studiemateriaal (startpakket) en studieboeken (reader). Voldoe je aan de eisen van de belastingdienst, dan kom je in aanmerking voor het aftrekken van deze kosten. Hou wel rekening met een drempel van €250 en een maximum van €15.000 (aangiftejaar 2017). Voor meer informatie verwijzen wij jou graag naar de website van de Belastingdienst.

Voorwoord

Waarom kiest u voor een cursus bij Tanja Shearman Academy?

Verstevigen, onzichtbaar verlengen of repareren van natuurlijke nagels neemt nog steeds toe in populariteit. Daardoor is er een stijgende behoefte aan goed opgeleide nagelstylisten.

Elk jaar komen er nieuwe salons in Nederland bij. De cursus nagelstyling is voor iedereen toegankelijk. De cursussen zijn niet leeftijdgebonden en er is geen speciale vooropleiding nodig. Onze mening … vakbekwame en ervaren nagelstylisten hebben altijd voldoende werk.

Nagelstyling is een vrij beroep dat door iedereen uitgeoefend kan worden. Omdat u zelf uw tijd kunt indelen, is nagelstyling in combinatie met uw gezin of andere werkzaamheden heel goed mogelijk. U kunt ervoor kiezen om vanuit uw eigen woning te starten of u kunt zich zelfstandig vestigen, maar denk ook bijvoorbeeld aan een werkplek in een kapsalon, schoonheidssalon, sportschool, sauna, beautyfarm of zonnecentrum.

De opbouw van een eigen klantenkring geeft veel voldoening; nagelstyling is een creatief en dankbaar vak, waarin u ook veel sociale contacten opdoet. Bovendien kunt u er uitstekend mee verdienen en met een lage investering extra rendement behalen uit de verkoop van aanverwante producten, zoals een vijl of nagellak.

Tanja Shearman Academy is in Nederland een begrip. Tanja Shearman ziet succesvol terug op ruim 20 jaar praktijkervaring. Begin 1996 verdiepte de eigenaresse zich in de nagelbranche. Ze behaalde zeer veel diploma’s op het gebied van nagelstyling waaronder het MASTER diploma voor docente in Las Vegas (2000) en het MASTER Safety Drill diploma in Chicago (2000). In 1997 opende zij haar eerste nagelstudio in Putten. In 1998 opende zij haar opleidingsinstituut, groothandel en nagelstudio in Apeldoorn. In 2000 opende zij haar filiaal in het centrum van Apeldoorn.

De kwaliteit van Tanja Shearman Academy opleidingen blijkt o.a. uit de behaalde resultaten tijdens wedstrijden zoals in 2000 in Las Vegas tijdens de Nail Olympics, waar Tanja Shearman brons heeft behaald en meerdere malen dat Tanja Shearman Academy, de 1e, 2e en 5e plaats heeft gehaald tijdens de Nederlandse kampioenschappen.

In de loop der jaren heeft Tanja Shearman een en ander grondig geleerd. Op basis van eigen kennis en ervaring leert ze cursisten, maar ook klanten zich te behoeden voor verkeerde beslissingen zoals miskoop van producten, het geld uitgeven aan reclame die uiteindelijk niets oplevert, etc.. Bij Tanja Shearman Academy worden nieuwe producten uitgebreid, zorgvuldig en kritisch (o.a. in diverse nagelsalons) uitgetest alvorens ze in het Empire assortiment worden opgenomen.

Tijdens de opleiding schenken wij ook ruimschoots aandacht aan andere belangrijke onderwerpen zoals bijvoorbeeld … hoe start ik mijn bedrijf (o.a. het verzinnen van een naam, logo, visitekaartjes, salon inrichting en plan van aanpak voor je salon). Hierbij moeten alle cursisten een portfolio maken en de toekomst in kaart brengen van hun nieuwe beroep als nagelstylist.

Door veelvuldig het geleerde te oefenen en in praktijk te brengen, bent ook u in staat succes te behalen. Na het volgen van een van onze cursussen zullen wij u blijvend begeleiden daar waar nodig.

Met deze cursusinformatie willen wij u op een overzichtelijke manier informeren met betrekking tot de cursussen die Tanja Shearman Academy te bieden heeft. Per cursus zijn er verschillende mogelijkheden. U kiest voor het aantal dagen en pakket wat het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Voor de één kan dit wellicht een korte cursus met een eenvoudig cursistenpakket zijn, voor de ander betekent dit een volledige allround cursus met een daarbij behorend uitgebreid, professioneel allround pakket.

De diverse cursussen op nagelgebied worden verzorgd door Tanja Shearman die deskundig is op dit vakgebied. Het maximum aantal deelnemers is 4, waardoor u verzekerd bent van optimale aandacht en begeleiding. Voor elke cursist wordt een individueel cursusplan opgesteld. Alle cursussen worden individueel gegeven en de dagen kunnen naar eigen voorkeur worden ingepland.

Voor alle nagelproblemen, vragen en/of adviezen met betrekking tot Tanja Shearman Academy kunt u dagelijks bij mij terecht. Ik probeer u zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan. Aarzel niet contact met mij op te nemen. Heeft u opmerkingen en/of  suggesties, laat het mij dan weten.  Ik sta te allen tijde open voor uw mening of ideeën!

De opleidingen van Tanja Shearman Academy worden gegeven op de betreffende cursuslocatie.

Adres: Talmanstraat 60

7331 PV Apeldoorn

Email: Info@Tanjashearman.com

Mobiel: 06 16834793

Graag tot ziens bij Tanja Shearman Academy !